• Чт. Бер 28th, 2024

Троє жителів Тернопільщини віддали шахраям чималу суму

Тернополяни продовжують віддавати свої гроші аферистам. Лише за останню добу троє людей повірили незнайомцям та в результаті залишилися без покупок та грошей.

Про це розповіли в прес-службі поліції у Тернопільській області. Повідомляє «Ternopil24».

24-літній тернополянин хотів купити запчастини до автомобіля. Чоловік перерахував 2800 гривень на рахунок продавця, після чого він зник.

Плачевно завершилася і купівля куртки для 31-річної тернополянки. Жінка знайшла в інтернеті оголошення та перерахувала 1000 гривень за зимову куртку. Однак, після цього оголошення зникло і одягу тернополянка так і не дочекалася.

Натомість жителька Чортківщини розмістила оголошення про продаж хутряного полу шубка. Через деякий час до жінки зателефонував нібито покупець і попросив реквізити для перерахування грошей. Одразу ж після цього пролунав дзвінок з банку, жительку Чортківського району попросили назвати код, який прийшов їй в смс-повідомленні. В результаті з картки жінки зникло 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, на Тернопільщині шахрай «продав» автомобіль за 150 тисяч гривень. Купівля автомобіля для мешканця Кременця обернулася втратою 150 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *