• Чт. Бер 28th, 2024

Новий очільник обласної прокуратури відреагував на застілля у робочому кабінеті

Новий керівник обласної прокуратури, 30-річний Микола Петришин, спростував гучне святкування свого призначення на робочому місці.

Про це розповів сам глава Тернопільської обласної прокуратури

«Щодо вчорашніх святкувань… Такий сигнал дійсно мав місце і був перевірений підрозділами геніспекції офісу генерального прокурора. За результатами перевірки було встановлено відсутність даних, які б вказували на розпивання алкогольних напоїв, будь-яких святкувань та перебування сторонніх осіб в робочий чи позаробочий час в моєму кабінеті. Перевірка проводилася за участі заступника генерального прокурора з аудіо і відео фіксацією.

Актуально:Скандал у прокуратурі: Новий очільник влаштував святкування на робочому місці

Працівникам генінспекції фактично зібраних ними даних було більш ніж достатньо, щоб зрозуміти, що жодного святкування не було. Мене не обслідували, бо не було необхідності. Зайшли люди геніспекції Генпрокуратури та оперативники спецпідрозділу К, який в структурі СБУ займається в тому числі і питаннями корупції. Я перебував у кабінеті сам, на своєму робочому місці, без будь-яких сторонніх осіб. Перевірки приміщення було достатньо, щоб спростувати інформацію про святкування мого призначення. Мені не пропонували драгер. Після того, як вони зайшли в кабінет, їм було достатньо того, що вони побачили. Проходити драгер мені ніхто не пропонував», – розповів Петришин.

Такі повідомленні в ЗМІ прокурор називає провокацією проти його призначення.

«Кому може не подобатися моє призначення ми згодом зрозуміємо. З першого дня мого призначення починаються провокації і це надає мені впевненості, що я все роблю правильно», – сказав прокурор.

Нагадаємо, на Тернопільщині новий обласний прокурор.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *