• Вт. Бер 19th, 2024

Втеча року: у Тернополі винуватця ДТП викрали із лікарні (Відео)

Із тернопільської лікарні втік підозрюваний у резонансній ДТП, а вже через декілька годин він перетнув державний кордон.

Про це повідомляє Медіатор, передає Тернопіль 24

Як стало відомо, втікачем виявився Арсен Будій, який є імовірним винуватцем смертельної аварії, коли зіткнулися маршрутний автобус і легковик. Від удару пасажирка автобуса вилетіла через вікно і потрапила під колеса.

Про те, що підозрюваний у резонансній аварії зник, першим дізнався син постраждалої. Він і забив на сполох.

«Ми зранку вчора маму перевели з реанімації в інтенсивну терапію, піднялися на другий поверх – а його в палаті нема. Ми такі до медсестер: а де? – Нема, вкрали. Ми реально були в шоці», – розповів син постраждалої в ДТП Михайло.

Найбільше турбує родичів постраждалих те, що поліцейські не забрали документи у підозрюваного. У поліції кажуть: підставою був стан потерпілого, який був нетранспортабельний, тому не була обрана йому міра запобіжного заходу.

На відео з камери спостереження видно, що Арсен сидить і не скований у рухах, тернопільські лікарі стверджують: йому потрібна медична допомога, тому припускають, що навіть за кордоном він обов’язково звернеться до медиків.

У пацієнта зараз апарат зовнішньої фіксації на плечовій кисті, тобто є перелом, є перелом великогомілкової кисті, також ортезом фіксоване коліно, – каже лікар-травматолог відділу екстреної медичної допомоги Тернопільської міської комунальної лікарні швидкої допомоги Андрій Козовик.

Як чоловікові в такому стані вдалося перетнути кордон, сьогодні з’ясовують слідчі. Адже без відповідних медичних довідок покинути країну неможливо. Тим часом рідні постраждалих вимагають оголосити Арсена в розшук, аби побачити його в суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *