• Чт. Бер 28th, 2024

У поїзді, що йшов через Тернопіль, в’язень вбив Нацгвардійця

Жахливе вбивство трапилося в потягу Маріуполь-Львів. В одному з вагонів перевозили ув’язнених. Трагічна подія трапилася 25 жовтня. Про неї на своїй сторінці в соціальній мережі повідомив екс-заступник глави Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

Повідомляє «Ternopil24».

Засуджений до довічного ув’язнення Дмитро Бевзюк намагаючись втекти, напав на військовослужбовця Нацгвардії України. Від отриманих травм 21-річний чоловік загинув на місці.

«За вбивство солдата, і просто ще молодої людини при виконанні своїх обов’язків, цьому звіру нічого не буде, бо він й так відбуває довічний термін й може вбивати, знаходячись за ґратами, хоч кожного дня», – зазначив В’ячеслав Аброськін.

Він висловив побоювання про долю законопроекту, що передбачає скасування статті Кримінального кодексу щодо злісної непокори адміністрації виправної установи. Якщо документ підтримають народні депутати, працівники пенітенціарної системи опиняться в небезпеці через загрозу своєму життю і здоров’ю.

Нагадаємо, на Тернопільщині чоловік вбив знайомого через борг у 800 гривень. Трагедія сталася у Тернополі у будинку на вулиці Подільська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *