• Чт. Бер 28th, 2024

У Тернополі понищили автомобіль батьків вбитого студента

Батьки загиблого студента Віталія Гнатишина вважають, що їх намагаються залякати.

Інцидент стався на вулиці Ярмуша в обласному центрі вночі невідомі особи пошкодили два автомобілі марки Рено. Із однієї викрали реєстратор та гаманець, у іншій розбили заднє пасажирське вікно.

«Нас попереджували декілька раз, аби не спілкувалися із журналістами під час судових справ. Про те, що ми дуже когось розізлили, не знаючи за що нашу дитину вбили просто так. Нам стали попередження давати, аби глибоко не лізли у ту справу.

Я зрозуміла, що вбивцю просто хочуть випустити на волю. Наша дитина просто, ні за що вбита, а нас зараз хочуть зробити винними, що ми ліземо куди не треба», – розповіла Галина Гнатишин.

Подружжя пов’язує нищення автомобіля із своїми останніми заявами під час судових слухань. Зокрема вони просили долучити третю особу, яка може щось знати щодо причин, які спровокували бійку того дня.

«Після того, як ми звернулися до журналістів, нам сказали, щоб ми відмовилися від журналістів, бо ми сильно розізлили «звіра»… Якого «звіра»? Звір сидить для нас в СІЗО, батьки його за кордоном, які ще звірі в Тернополі є? Хто кришує банду в Тернополі, я не знаю», – зазначила жінка.

Правоохоронці встановлюють осіб причетних до інциденту.

Нагадаємо, в кінці червня між двома компаніями молоді виник конфлікт біля нічного клубу «Алюр». Двоє осіб жорстоко побили 20-річного Віталія Гнатишина, який отримав серйозні ушкодження та впав у кому. Через декілька днів він, не приходячи до тями, помер у лікарні.

Наразі продовжується суд над двома підозрюваними.

Джерело

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *